Földimogyoróvaj Chips
2015. július 22. írta: USA Süti

Földimogyoróvaj Chips

Gluténmentes és vegán!

Hozzávalók

  • 250g földimogyoróvaj
  • 20g porcukor
  • 20g agave szirup
  • 70g kókuszolaj, olvasztott

 

Elkészítés

  1. Sütőpapírozzuk ki egy sütőlemezt és tegyük félre.
  2. Egy keverőtálban keverjük össze a földimogyoróvajat, porcukor és az agave szirupot.
  3. Adjuk hozzá a kókusz olajat és jó alaposan keverjük el. A végeredmény egy folyós massza lesz.
  4. A kész masszát öntsük ki a sütőlemezre és szépen egyenletesen kenjük el.
  5. Tegyük a fagyasztóba 4-6 órára vagy egy éjszakára, hogy jól megdermedjen.
  6. Egy éles késsel vágjuk fel és egy kanállal vagy spatulával válaszuk el a sütőpapírtól a darabkákat.
  7. Tegyük zacskóba és tároljuk a fagyasztóban! 3 hónapig is eláll, de kétlem, hogy megérné a 3 hónapot, mert olyan finom.
  8. Ha meg szeretnék kínálni vendégeinket ezzel a chipsszel, akkor közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a fagyasztóból, mert a meleg időben könnyen puhul. Érdemes a szervírozó tálat is behűteni.

Mihez tudjuk felhasználni?

  • Fagyihoz
  • Tortákhoz
  • Muffinhoz
  • Palacsintához
  • Gofrihoz

 

4-ingredient-diy-peanut-butter-chips-for-baking-add-to-cookies-cakes-quick-breads-hot-beverages-and-more.jpg

 

Remélem tetszett nektek ez a kis finomság.

További kellemes napot ! =D

A bejegyzés trackback címe:

https://usasuti.blog.hu/api/trackback/id/tr787647890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása