Vörös Bársony Brownie
2015. július 23. írta: USA Süti

Vörös Bársony Brownie

Hozzávalók

  • 225g vaj (szoba hőmérsékletű)
  • 300g kristálycukor
  • 300g barnacukor
  • 4 nagy tojás (szoba hőmérsékletű)
  • Piros ételfesték
  • 4tk vanília kivonat
  • 312g finom liszt
  • 44g kakaó por
  • 2 csipet só

 

Elkészítés

  • Melegítsük elő a sütőt 176°C-ra.
  • Vajazzunk és lisztezzünk ki egy 23X33 cm-es hőálló üvegtálat.
  • Egy keverőtálba tegyük bele a vajat, cukrot és közepes fokozatban addig verjük, amíg fényes és könnyű állaga nem lesz (Ez körülbelül 2 perc).
  • Adjuk hozzá egyesével a tojásokat és minden egyes tojást alaposan keverjünk el a vajas masszánkban. Az 4. tojásnál adjuk, hozzá az ételfestéket és a vanília kivonatot is majd kavarjuk el alaposan.
  • Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, kakaót és a sót.
  • 3 Részletben adjuk hozzá a lisztes keverékünket a vajas masszánkhoz és keverjük össze alaposan.
  • A kész tésztánkat öntsük az előkészített hőálló üvegtálba és tegyük a sütőbe 30-40 percig.
  • A 35. percben a tetején lesz egy vékony ropogós réteg, de a ropogós réteg alatt ragacsos állagú a sütink.
  • Vegyük ki a sütőből, majd kockázzuk fel és már tálalhatjuk is.

 

 

dsc_0054-copy-500x332.jpg

 

Remélem tetszett nektek ez a kis recept.

További kellemes napot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://usasuti.blog.hu/api/trackback/id/tr117649990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása